Barnefestival søndag 15. november

oktober 26, 2015 av  

Gratis kampsport barnefestival i Laksevåghallen
Søndag 15. november 1400-1600
For alle barn 6 – 12 år

Barnefestivalen er en konkurransefri samling i regi av Norges Kampsportforbund for barn i aldersgruppen 6-12 år, hvor det sosiale skal være fremtredende. I tillegg skal det være gratis for deltakerne.
Alle er hjertelig velkommen, enten du allerede er medlem i en klubb eller bare ønsker å prøve deg på litt kampsport. De som allerede er i en klubb oppfordres til å ta med en venn som ikke trener kampsport. Fine premier til alle!
Foresatte oppfordres til å være med barna på dette 2 timers arrangementet. Trenere/ledere i klubbene behøves ikke i denne sammenheng, da det ikke er noen konkurranse.
Vel innenfor dørene vil de bli inndelt i grupper og tatt vare på av våre dyktige instruktører. Det vil bli forskjellige poster barna skal igjennom som passer for alle – uavhengig av gren eller stil – enten man er nybegynner eller har trent en stund.
I tillegg til aktivitetene blir det også tid til litt frukt og drikke til artige kampsportklipp. Antrekk er det man er vant til å trene med – gi/dobok eller vanlig treningstøy.

Påmelding klikk her