Info

januar 18, 2014 av  

Vi har noen få ledige plasser igjen. Hvis noe vil ha med en venn, så er det mulighet for det!

 

Resterende betaling for leiren settes inn på Bergen Nord TaeKwonDo klubb sin konto 3624.58.83808. (1500 kr gjenstår for deltagere, 1000 kr gjenstår for ledere) Skriv navnet på deltager i kommentar felt når du betaler inn.

 

 

Her er litt generell informasjon og tips om sommerleiren:

 

Du/dere er mer bekymret enn barna.  Dette går bra! Det er 21ende året vi har leir, og barna koser seg hele tiden. Vi legger ut reisebrev på www.tkd.as hver dag!

 

Mobiltelefon:

Det er ikke bra at barna går rundt med mobil hele tiden.

  • Barna ringer mer hjem, og skaper på den måten hjemlengsel
  • Barna roter vekk / mister mobilen
  • Mobilen brukes til spill, og er forstyrrende under aktiviteter

 

Derfor: Man kan ha med mobil, men alle under 13 år SKAL levere inn mobil til leder når de ankommer leiren. Vi gir barna tilgang til mobil når det passer, eller om det er nødvendig. Vennligst forbered barna på dette. De som er 13 år eller eldre SKAL ha mobil på lydløs!

 

Vi er å treffe hele døgnet om dere skulle trenge det:

Terje: 98 28 02 62

Fiona: 98 85 50 57

John Helge: 41 76 77 78

Sebastian: 92 62 68 73

 

Snopepenger / Kiosk:

Vi har kiosk på leiren hvor man kan kjøpe snop, og denne er åpen hver dag. Vi er mange på leiren, og penger kan fort rotes vekk.

 

Derfor: Legg lommepengene i en konvolutt med navn på. Pengene samles inn når vi reiser. «Snopeansvarlig» lager en konto på hver person, og hver gang de handler får de vite hvor mye de har igjen. Resterende beløp gis i retur siste dagen. Maks 250 kr kan man ta med.

 

Hva må vi ta med oss på leir?

Sovepose, liggeunderlag, toalettsaker, drikkeflaske, badetøy, badehåndkle, drakt og belte, treningstøy, regntøy og støvler, vanlige klær (til festen), lommepenger, myggspray, solkrem, redningsvest  samt evt medisiner.

 

Hvordan pakker vi bagasjen?

Vi er mange som bor sammen, og alle eiendeler skal ligge pakket i bagasjen når det ikke brukes. Benytt en STOOOR bag/koffert med mye ledig plass. Barna klarer ikke å pakke like tett som de voksne, og vi er avhengig av at barna selv klarer å ta eiendeler inn og ut av bagasjen…

 

Merking av klær!!!

Det blir mange hvite drakter og mange belter, og alle er ikke like flink til å legge ting på plass. Sovepose, liggeunderlag, drakt, belte og klær SKAL merkes med navn!

 

Spesiell mat, medisiner  eller allergier?

Vi har mottatt informasjon som dere ga under påmeldingen, og vi tar hensyn til dette. Send evt en mail til fiona@prestoy.net som følger opp spesielt på dette under leiren.