Junior 1

(8-13 år)

Dette er partiet for nybegynnere, og her er det fartsfylte treninger hvor man lærer om mange aspekter av TaeKwonDo. Her lærer man grunnleggende stillinger, spark og slag, mønster, selvforsvar og sparring. Vi jobber også mye med etikk, slik at barna blir bevisst på når man kan bruker selvforsvar, og når man IKKE kan bruke det. I tillegg har vi selvfølgelig en del lek og moro!

Våre treningsmetoder gjør at barn finner seg godt til rette, og kan utvikle seg i takt med sine egne målsettinger. Gjennom tydelig instruksjon av dyktige instruktører, et godt miljø og et motiverende evalueringssystem, bygger vi opp mestringsfølelse.

De første graderingene foregår på lørdagstreningene. Etter ca 20 treninger (Ca 10 uker) er man klar til første beltet som er gult, og da tar man selv initiativ til å stille på lørdagstreningen for å få nytt belte. Neste belte etter dette er grønn stripe på det gule beltet, og denne graderingen gjennomføres også på lørdagstreningene.

Når man har grønn stripe på det gule beltet har man lært alle basis ferdigheter, og man kan da melde seg opp til en ordinær gradering. Det er en gradering i midten av juni, og en i midten av desember. Dette er en gradering man må melde seg på, og informasjon om tider og påmelding finner man på denne siden.

De fleste barn trener på Junior 1 ca et halvt år før de går videre til Junior 2 partiet. Når man har fått grønt belte skal man trene på Junior 2 partiet.

Vi har en fleksibel timeplan, der man selv velger hvilke dager man vil trene. Dette gjør det lett å kombinere TaeKwonDo med andre aktiviteter. Hos oss kan foreldre og barn trene samtidig, og vi har treninger hele året. Det er ingen dugnader eller loddsalg; kun trening! Vi anbefaler at man trener 1 til 2 ganger pr uke for å følge normal progresjon.

Pensum som trenes på Junior 1:

Junior 1

Den viktigste gaven man kan gi et barn er positiv selvrespekt og selvtillit. Gjennom et variert program bestående av grov- og finmotorisk trening, styrke, koordinasjon, disiplin, konsentrasjon og selvforsvar, bygges en god grunnmur for positiv utvikling innen andre områder i livet; fra klasserommet til lekeplassen. Våre strukturerte Taekwondo klasser for barn, er laget for å forsterke de beste egenskaper hos barna.

Hos oss lærer barna å høre på instruktørene og være selvstendige uten foreldrenes nærhet. Det legges stor vekt på at barna kjenner seg trygge og har det gøy. Treningens fokus ligger i koordinasjon og trening av de grunnleggende prinsippene. Vi har instruktører med høy idrettsfaglig utdannelse, og det er barnets individuelle utvikling som står i sentrum. Vi gir barna et forsprang i livet med Taekwondo. Hos oss sitter ingen på benken!

Har du behov for advokattjenester,
eller skal du selge bolig?