Mini Ninja

(5-7 år)

Formålet med Mini Ninja programmet er å tilby barn i alderen 5-7 år et målrettet treningskonsept for utvikling av ferdigheter som: fokus, samarbeid, kontroll, balanse, hukommelse, disiplin, fysikk og koordinasjon på en motiverende og gøyal måte. Alle er svært viktige ferdigheter, som er gode å ha med seg i skolen, på idrettsarenaen og når barnet skal avansere videre i Taekwondo. I tillegg trenes det selvfølgelig på basis TaeKwonDo ferdigheter. Barn som går på Mini Ninja får et godt fundament for videre trening, og kan gå videre til Junior parti med større utfordringer når de er moden for det.

Det er 8 tema som det rulleres på, og hver uke vil barna få en stripe på beltet som marker at de har vært på trening og lært en ny ferdighet. Hver 9ende uke er det beltesermoni/gradering hvor barna får nytt belte. Datoer for dette finner du her.

Foreldre kan være med å se på de første treningene, men etter dette ønsker vi IKKE at foreldrene er tilstede på treningene. Dette er fordi barna er mer konsentrert og yter bedre når mamma/pappa ikke er tilstede. Vi håper alle har forståelse for dette, og at foreldre som evt venter står utenfor treningslokalene. Når barna skal opp til gradering (nytt belte) er foreldrene hjertelig velkommen til å se på!

Vi har en fleksibel timeplan, der man selv velger hvilke dager man vil trene. Dette gjør det lett å kombinere TaeKwonDo med andre aktiviteter. Hos oss kan foreldre og barn trene samtidig, og vi har treninger hele året. Det er ingen dugnader eller loddsalg; kun trening! Vi anbefaler at man trener 1 til 2 ganger pr uke for å følge normal progresjon.

Beltegrader og rullerende tema på Mini Ninja:

ninja

Den viktigste gaven man kan gi et barn er positiv selvrespekt og selvtillit. Gjennom et variert program bestående av grov- og finmotorisk trening, styrke, koordinasjon, disiplin, konsentrasjon og selvforsvar, bygges en god grunnmur for positiv utvikling innen andre områder i livet; fra klasserommet til lekeplassen. Våre strukturerte Taekwondo klasser for barn, er laget for å forsterke de beste egenskaper hos barna.

Hos oss lærer barna å høre på instruktørene og være selvstendige uten foreldrenes nærhet. Det legges stor vekt på at barna kjenner seg trygge og har det gøy. Treningens fokus ligger i koordinasjon og trening av de grunnleggende prinsippene. Vi har instruktører med høy idrettsfaglig utdannelse, og det er barnets individuelle utvikling som står i sentrum. Vi gir barna et forsprang i livet med Taekwondo. Hos oss sitter ingen på benken!

Har du behov for advokattjenester,
eller skal du selge bolig?