Voksen

(14 år og eldre)

Taekwondo er en idrett der man både kan trene selvforsvar og eliteidrett. Alle kan trene uansett alder, kjønn og forkunnskaper. Treningen styrker ikke bare kroppens fysikk, den forbedrer også selvtillit og troen på egne evner, som gjør deg i stand til å møte stadig nye utfordringer i hverdagen. Den varierte treningen gir store muligheter for å tilpasse treningen ut i fra alder, styrke og kunnskapsnivå.

I tillegg til å utvikle din psykiske og fysiske form, vil du gjennom regelmessig å trene Taekwondo utvikle et naturlig reaksjonsmønster ved en fysisk konflikt. I stedet for å få panikk vil du ha en selvtillit og et forsvarsmønster som gjør at du kan forsvare deg selv eller noen du er glad i.

På voksenpartiet trener alle beltegrader samtidig. Elevene deles opp i grupper, og hver gruppe trener på øvelser i forhold til ferdighetsnivå. Alle voksne medlemmer på Stamina kan delta på disse treningene.

Gradering til gult belte og gult belte med grønn stripe gjennomføres på trening. Voksne graderes på vanlige treninger mandag og onsdag. Det er viktig at man selv gir beskjed når man har passert 20 treninger, slik at man får gjennomført gradering!

Opp til grønt belte og høyere er det vanligere graderinger. Graderingene foregår i slutten av hver sesong; dvs i midten av juni i vår-sesongen, og i midten av desember på høstsesongen. Graderingen er høydepunktet i sesongen, og en gradering varer i ca 2 timer. Dette er som en eksamen, og hver enkelt blir testet. Man får vite om man har bestått med en gang man er ferdig, men det nye beltet får man på slutten graderingen. 

Man velger selv hvilke dager man vil trene, og vi anbefaler at man trener 2 ganger pr uke for å følge normal progresjon.

pensum

pensum-2_junior2

Last ned Pensum i PDF.

Har du behov for advokattjenester,
eller skal du selge bolig?