Reisebrev sommerleir 2019

juni 23, 2019 av  

Bilder og video fra leiren finner du her: https://www.icloud.com/sharedalbum/no-no/#B0SG9Gd2NGHq82Z

Torsdag:

I dag sov de fleste til 0930; det tar på å være på leir! Etter frokost var det TaeKwonDo trening som vanlig, og etter lunch skinte solen og det var ganske deilig ute 🙂 Vi hadde da Bøvågen Open, som er en rekke konkurranser der gruppene konkurrerer mot hverandre. Det ligger en del bilder fra dette. Etterpå spilte vi slåball, og alle sammen var med.

Taco til middag slo an, og alle spiste seg gode og mette. Etterpå så vi på film, og så hadde vi litt underholdning og danse party. Vi spiste ikke kvelds før kl 2100, og alle fikk se en film etterpå… Så var det rett i seng!

Men så gikk vi inn etter en stund og vekket alle, for da var det GHOST NIGHT….

Dette er et spill dere alle skal finne 7 markører som har gjemt seg rundt på området. De forskjellige markørene har forskjellige tegn som X, runding, firkant, trekant, stjerne etc etc. Når man finner en markør tegner denne tegnet sitt på armen din. Når du har 7 tegn er du ferdig, men det er ikke så lett å få alle… Det er nemlig et spøkelse som jager rundt, og når et spøkelse tar deg krysser han over alle tegnene dine. Så må du begynne på nytt. I tillegg er det slik at man må inn til et hellig orakel og svare på spørsmål hvis man har alle tegnene. Her er det i tillegg lett å bli litt skremt, i et helt mørkt rom, med masse rare lyder… Svarer man feil, så krysser orkalet ut alle tegnene… Det var ingen som klarte å komme gjennom orakelet på første forsøk. Eksempel på spørsmål er «hvor mye veier en voksen svale helt nøyaktig», «hvor mange liter vann er det i nordsjøen» osv osv. De fleste klarte å komme gjennom på andre forsøk, men da var det enklere spørsmål som f.eks «Hvor mange armer har et menneske»… Har lagt ut noen få bilder, og litt video. Alle var i seng ca midnatt, så det er noen trøtte barn som kommer hjem i morgen.

I morgen er det pakking og noen siste aktiviteter, og så kjører vi herfra va kl 1300.

Vi gleder oss til neste år allerede.

Onsdag:

Noen veldig få våknet kl 0830, og så måtte jeg vekke resten kl 0930. Som vanlig med høy musikk 🙂 De fleste hadde sovet godt, og etter frokost var det TaeKwonDo trening med Marcus, Maria og Kristoffer. Etter trening var det lunch, og så var det klart for Rambo løype. Mange gøye poster i år, og det ligger en del bilder fra løypen. Det gøyeste var vel kanskje å kaste vannballonger på Maria? Det var for kaldt til å bade i i dag, så det ble grilling av pølser ved hallen her vi bor til middag. Greit vær selv om det var litt kaldt, så etter middagen lekte noen ute mens noen så på film.

Under kveldsen fremførte vi sanger som ble laget under Ramboløypen i dag, og vi hadde premieutdeling for konkurransene.

Så var det klart for å vise videoer som lederne har laget; dere finner det sammen med de andre bildene i linkene øverst. Husk at det bare er tull alt som skjer i videoene 😉

Nå har ungene lagt seg, og vi voksne slapper av og koser oss 🙂 Vi gleder oss til nye aktiviteter i morgen!

Tirsdag:

En liten gjeng våknet i åtte tiden, men de spiste og så litt på film frem til John Helge valgte å vekke resten med høy musikk kl 0900. Arne Bendiksen bli man aldri lei av!

Etter frokost hadde vi diverse konkurranser innendørs; det regnet nemlig ute 🙁 Vi hadde mye rare konkurranser som gikk på tid, her er noen eksempler:

  • Ta sokkene av og på fleste ganger i løpet av 30 sekunder
  • Binde sammen 25 binders i en kjede på tid
  • Lage papirfly, og få det til å fly lengst
  • Dele ut en hel kortstokk fortest mulig
  • Bottleflipp
  • Penn i flaske
  • m.m

Gruppene konkurrerte mot hverandre, og engasjementet var stort 🙂 Etter dette ble det lunch, snopesalg og film; det regnet fortsatt. Det var karbonader og potetstappe til middag, og etter middagen fikk vi besøk av Robin, som er en veldig flink kamptrener. Det var hard trening i over 2 timer, og alle var skikkelig sliten etterpå. Det ble kvelds etterpå, og så var det (tvangs)dusjing etterpå. Det at man ikke fikk kjøpe snop før man hadde dusjet hjalp på motivasjonen…

Vi hadde en liten Nintendo turnering før vi så på ledervideoer, og så satt vi på en film ca kl 2100. Skal bli spennende å se hvor mange som har sovnet når den er ferdig. Da er det i hvert fall natta.

Vi koser oss fortsatt, og i morgen er det meldt bra vær. Da blir det enten bading eller vannkrig; vi får se…

Mandag:

Vi reiste fra Stamina mellom 0830 og 0900, og når klokken var 1000 var alle kommet frem. Vi er ikke så mange i år, men det er en grei og harmonisk gjeng vi har med oss. Vi delte oss i grupper etter alder, og gruppene brukte en del tid på å bli kjent med hverandre. Deretter lagde de underholdning til kvelden, og så var det lunch. Vi spiste lunch ute, og det var sol og fint vær. Siden det var første dagen, så ble TaeKwonDo treningen erstattet med Nintendo turnering. Det var veldig populært 🙂 Etter «treningen» var det middag, og kjøttdeig og makaroni slo an i år også. Flere som lurte på oppskriften; dere kan evt få den av meg 😉 Etter middagen øvde de videre på underholdningen, før det var snopesalg og «Riverolf ødlagte internett» på storskjerm. Etterpå var det underholdning, og det var mange kreative innslag. Dere kan se litt videoer derfra. Etterpå spiste vi kvelds og så «Dragetreneren 3», og kl 2130 var det sengetid for alle under 13 år. Det begynte å regne på kvelden, men tidligere i dag var mange ute å spilte fotball og slåball. Inne har de spilt basket og kort.

Vi gleder oss til i morgen; da blir det TaeKwonDo trening og mye annet gøy.