Reisebrev sommerleiren 25. juni

juni 25, 2011 av  

Lørdag 25 juni
Noen få av de minste våknet rett etter 0900 og fikk frokost, men de fleste sov til over 1100. Vi merker at de fleste er litt sliten etter mange dager med mye aktivitet. Det ble brunch ca kl 1200, og etter brunch var det forskjellige inneaktiviteter. Det var bare 12 grader ute, og det så dårlig ut med bade planene våre… Vi spurte om noen ville bade, og 20 stykker ville faktisk det. Resten ble igjen på skolen for å slappe av og spille playstation på storskjerm. Utrolig nok kom plutselig solen etter de var reist, og plutselig var det 20 grader. Terje og Ole Morten styrte bade aktiviteten, og det er mange fine bilder!

Da bade-gjengen kom tilbake satte gruppene i gang med å planlegge kveldens underholdning. Alle skulle dikte en sang, lage et skuespill og finne på en lek som innvolverer publikum. Alle satt ute i det fine været og planlagte, og etter det kunne jeg se at var det mye kreativitet. De fikk også veldig god tid til å planlegge. John Helge fant nemlig ut at det tar laaaaaaaang tid å koke opp lapskaus til så mange.

Nå er nettopp ferdig med middag, og vi har spist kake og sunget gebursdagssangen til Christoper. Moren til Christopher hadde laget kjempefine kaker. (Se bilder)

Nå er det lek ute, og etter kvelds skal vi ha underholdning, utdeling av diplomer og diskotek. Jeg skal ta opp underholdningen på video, og kommer til å legge ut litt etter at vi kommer hjem.

I morgen blir det stort sett rydding, pakking og gradering før vi kjører hjem, så dette er siste reisebrevet.

Bussen kommer kl 1300 i morgen (Ikke 1400 som tiligere nevnt), så vi er nok i Åsane ikke så lenge etter kl 1400. Jeg sender SMS når bussen reiser fra Klokkarvik.

Vi har hatt en usedvanlig gøy leir i år, og vi har hatt utrolig greie unger med oss! Vi snakkes i morgen i Åsane
http://bilder.johnhelge.net

http://johnhelge.net

Fredag 24 juni
Det ble ikke frokost før kl 1000; de fleste var slitne og sov lenge. Etter frokost hadde vi TaeKwonDo trening inne; for ute regnet det… Vi trente på pensum for de som skulle gradere seg, og etterpå så vi en film. Etter lunch var været bedre, og da gikk vi ut for å ha Ramboløype. De trente på ninja ruller og hopp, de lærte ninja sniking og krigføring og de lærte å bruke nunchaco. Høydepunktet i løypen var å få prøve skytevåpen! John Helge hadde en post hvor de fikk prøve softgun på blink, og vi var nøye med sikkerheten. Den gøyeste posten var Terje sin post. Der hadde Benjamin og Ole Morten tatt på seg skikkelig beskyttelse og hjelm, og ungene fikk prøve paintball-gevær på løpende blinker. En del av ungene var ganske god, så det ble en del blåmerker på blinkene 🙂

Etter middag hadde vi Buz konkurranse på storskjerm, og til kvelds ble servert det samme som til middag: Kjøttdeig og makaroni. Dette er en favoritt, og flere av ungene spurte om oppskriften…

kl 2300 samlet vi alle ungene, og sa at vi hadde en dårlig nyhet. Ungene ble veldig spent, og så ropte vi ut: Det er GHOST NIGHT. Kort sagt skal ungene finne 4 markører som har gjemt seg rundt på området, og disse markørene har forskjellige tegn som de tegner på armen. Når man har funnet alle 4 kan man gå inn, men først må man svare på spørsmål hos et skummelt orakel som skremte dem skikkelig. De fleste svarte feil de første gangene, men alle kom seg inn til slutt…

Nå er alle på vei i seng, men det er ikke helt lett når de er så oppstemt som de er nå.

Desverre ble det ikke tatt mye bilder i dag, da vi alle var opptatt med å gjennomføre aktivitene. Jeg har lagt ut de få bildene som ble tatt.

Torsdag 23 juni
De minste ungene la seg 0030 onsdag, og de eldste la seg 0230. Da var det deilig at de fleste sov til over kl 0900, og at dt ikke var frokost før kl 0930. Etter frokosten var det en lang, hard og gøy TaeKwonDo trening, og etterpå var det masse ballspill og lek. Kanonball, basket, fotball og amerikansk fotball. Til lunch var det skiver med karbonader, og etter lunch var det Klokkarvik Open. Da konkurrerte gruppene i Biltrekking, Quiz, Sanglaging, bowling og TaeKwonDo spark. Så var det snopesalg, og etter snopesalget gikk vi ned på den lokale St.Hans feiringen. Stort bål, grilling av pølser og marshmellows samt masse gøye aktiviteter.
Vi kom tilbake på skolen litt før ni, og nå ser de fleste på film på storskjerm.

Vi koser oss 🙂 Hvis dere lurer på noe kan dere kontakte meg (John Helge) på 41 76 77 78, eller Terje på 982 80 262

Onsdag 22 juni

Vi kom til Klokkarvik ca kl syv, og vi delte oss da opp i grupper. Gruppene brukte en del tid på å bli kjent med hverandre, og de laget underholdning som hver gruppe skulle fremføre senere på kvelden. Etterpå «flyttet vi inn» på skolen vi skal bo på, og alle fant seg et et sted de skulle sove. Ungene ble fordelt i 2 sovesaler. De som er 10 år og yngre i en sal, de som er 11 år og eldre i en sal. Vi spiste kvelds ca kl ni, og etter dette fremførte gruppene underholdning for hverandre. Mye gøy her 🙂 Nå ser ungene på film på storskjerm, og er snart på vei i seng.