Samarbeid med Sprek & Blid

februar 17, 2011 av  

Kjære voksne medlemmer og foreldre til barn i Bergen Nord Taekwondo.

Som tidligere nevnt, skal Bergen Nord Taekwondo flyttes og slås sammen med Sprek og Blid. En endelig dato er ennå ikke satt, men vi antar alt er på plass rundt sommeren 2011.

I forbindelse med denne prosessen, ønsker vi å tilby alle voksne medlemmer og foreldre til barn som trener hos Bergen Nord Taekwondo, medlemskap på Sprek og Blid, til samme pris som du ville betalt/betaler hos Bergen Nord Taekwondo (300,- /mnd). Medlemskapet inkluderer trening, både på Sprek og Blid og Bergen Nord Taekwondo. Er du allerede betalende medlem hos Bergen Nord kan avtalen flyttes til Sprek og Blid, slik at du får mulighet til å trene begge steder for 300,- /mnd.  (Ordinær pris på medlemskap hos Sprek og Blid er 489,- /mnd.)

Fristen for å benytte seg av dette introduksjonstilbudet er fredag 18. mars.

Sprek og Blid tilbyr en av Vestlandets største og mest varierte timeplaner. Her finner du garantert noe for din smak. Dyktige instruktører motiverer og tar deg med på en trygg, effektiv og gøy treningsøkt.  Hos Sprek og Blid finner du også et stort utvalg apparater og vekter for selvstendig styrke og kondisjonstrening. Våre instruktører er tilgjengelig for veiledning, om du ønsker en innføring i riktig teknikk og tilpasset treningsprogram.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt med André Myrlønn for å benytte deg av dette tilbudet. Jeg vil være tilgjengelig på ettermiddag i uke 8 (21. feb. til 24. feb.) i Bergen Nord Taekwondo sine lokaler i Liamyrene 8. Du kan også ta kontakt per telefon eller e-post for mer informasjon.

Med vennlig hilsen
André Myrlønn
– Medlemsrådgiver

Bergen Nord Taekwondo

tlf:      994 994 78
mail:   andre@tkd.as

www.bntkd.no