Sommerleir 2011

juni 14, 2011 av  

Klikk her for pdf versjon av sommerleir

Vi har gleden av å invitere til

Sommerleir på “Lindås”

Onsdag 22. juni til søndag 26. juni

Vi gjentar suksessen fra årene før, og arrangerer nå for 18. gang sommerleir for våre medlemmer! I år blir leiren for andre gang arrangert på Klokkarvik på Sotra. Der har vi et stort grendahus med tilhørende stort uteområde som er inngjerdet. Grendahuset ligger i naturskjønne omgivelser langt vekke fra bylivets kjas og mas. De trygge og sunne omgivelsene danner et godt grunnlag for nok en trivelig sommerleir.

Informasjon om Bergen Nord Taekwondo Klubbs sommerleir…

AktiviteterDet kommer til å bli en hel mengde med for- skjellige aktiviteter å bedrive tiden med, ledet av mange av instruktørene du allerede kjenner. På leiren er det ikke bare Taekwondo som gjelder, andre kule ting du får oppleve er blant annet bading, grilling, volleyball, orientering, fotball, diskotek, Ghost Night! Lidol, Klokkarvik Open, film-kvelder, og kanskje også vekking om natten? Leiren passer for alleAlle som trener barne- og ungdomsparti kan være med (6-16 år). Man deles opp i grupper i forhold til alder, og mange av aktivitetene er delt på aldersnivå. Hver gruppe har én leder, og aktivitetene er lagt opp slik at det er lett for barna å bli kjent med andre. Vi trenger ledere, ungdom mellom 14 og 19 år kan søke!

Og så kommer alle de viktige detaljene…

Hva koster gildet?

Prisen for sommerleiren er 1500 kr (750 kr for ledere). Prisen inkluderer transport til og fra leiren, hele oppholdet, samt mange gøye aktiviteter, bading og båttur, og alle måltider i en hel uke!

Onsdag 22. juni: Avreise fra klubblokalet klokken 1800.

Søndag 26. juni: Hjemkomst til klubblokalet klokken 1500.

For å melde deg på, gjør du følgende…

Finn fram en konvolutt, skriv på navn, alder, beltegrad, adresse samt et mobilnummer vi kan nå dere på. Deretter legger du kr 500,- i konvolutten som depositum. Dersom det er noe spesielt dere vil gjøre oss oppmerksom på, for eksempel allergier, medisiner og lignende, skriv dette på en lapp, og legg sammen med pengene. Merk konvolutten med ”Sommerleir 2011”. Lever den deretter i resepsjonen. Resten av beløpet betales ved oppmøte.

Ta gjerne kontakt med John Helge dersom dere lurer på noe. Send en e-post til post@tkd.as eller ring ham på mobilen; 41 76 77 78.

Fra sommerleiren 2010:

Reisebrev: http://www.bntkd.no/?p=198

Bilder: 1) http://www.tkd.as/sommer2010/ 2) http://www.tkd.as/sommer2010/ny/ 3) http://www.tkd.as/sommer2010/ny2/

Huskeliste

SoveposeLiggeunderlagToalettsaker

Drikkeflaske

Badetøy

Badehåndkle

TreningstøyRegntøyVanlige klær

Lommepenger

Medisiner (evt.)

Drakt og belte

Vær raskt uteDet er mange som har meldt sin interesse, så vi anbefaler at dere leverer påmelding så raskt som mulig for å sikre plassen. Du kan også reservere plass ved å sende en e-post til John Helge. Psst!Det blir muligheter for å kjøpe snop, chips og brus i leiren. Ta med penger, men maksimalt 200kr!