Sommerleir 23.-27. juni

mai 12, 2010 av  

Ta med en venn; drakt er inkludert i prisen. Halv pris på søsken. Få plasser igjen.

Bergen Nord inviterer til

 
 

Sommerleir på Lindås
 
 

Onsdag 23. juni til søndag 27. juni
 
 

Sommerleir:
 
 

Vi gjentar suksessen fra årene før, og arrangerer sommerleir for 17ende gang!
I år blir leiren arrangert på Klokkarvik på Sotra. Et stort grendahus med tilhørende stort uteområde som er inngjerdet. Området ligger i naturskjønne omgivelser, langt vekke fra trafikk og hovedveier. Som sagt: Trygge og sunne omgivelser for en trivelig sommerleir.
 

Aktiviteter:
 
 

Det kommer til å bli en mengde forskjellige aktiviteter, ledet av en rekke forskjellige trenere. Vi kan nevne at flere svartbelter skal være der hele leiren, og vi er mange voksne som passer på. Det vil også bli en god del aktiviteter utenom TaeKwonDoèn. Vi kan nevne bading, grilling, volleyball, orientering, fotball, underholdingskveld., disco, ghostnight, idol, Klokkarvik Open, filmkvelder, båttur og vekking om natten????
 
 

For alle:
 
 

Alle som trener på barne og ungdomsparti kan være med. (6-16 år) Man deles opp i grupper, og mange av aktivitetene er delt på aldersnivå. Hver gruppe har en egen leder, og vi har mange aktiviteter som gjør at det er lett å bli kjent med andre. Vi trenger ledere, ungdom mellom 14 og 19 år kan søke!
 
 

Husk:
 
 

Sovepose, liggeunderlag, toalettsaker, drikkeflaske, badetøy, badehåndkle, drakt og belte, treningstøy, regntøy og støvler, vanlige klær (til festen), lommepenger samt evt medisiner.
 
 

Onsdag 23. juni: Avreise fra klubblokalet kl 1800
Søndag 27. juni: Hjemkost kl 1400 i klubblokalet
 

Prisen er:
1500 kr (750 kr for ledere)
 
 
 

Prisen inkluderer transport begge veier i buss, hele oppholdet, mye trening, mange gøye aktivieter inkludert bading og båttur og alle måltider.

Det blir muligheter for å kjøpe snop, chips og brus i leiren. Man kan max ta med seg 200 kroner i lommepenger!
 
 

Påmelding:
 
 

 
 
 

Skriv navn, adresse, Mob tlf nummer, alder, grad og klubb på en konvolutt, og legg depositum på 500 kroner opp. Leveres til i resepsjonen. Resten av pengene betales ved oppmøte. Merk konvolutten ”sommerleir”. 
 
 

 
 
 MANGE HAR MELDT SIN INTERESSE, SÅ DET KAN LØNNE SEG Å LEVERE SÅ RASKT SOM MULIG!
Dere kan sende mail å reservere plass før dere leverer påmelding!!!

Hvis dere lurer på noe, ta gjerne kontakt med John Helge.

olsjoh@trygvesta.no

MOB: 41 76 77 78