Reisebrev Sommerleir 2017

juni 25, 2017 av  

 

Klikk her for å se bilder

Ledervideo: 
https://youtu.be/_Sc61vZ10CY

 

Torsdag 29. juni:

De minste våknet ikke før 0830 i dag, Ghost Night i går slet de nok litt ut 😉 Vi vekket de eldste på vanlig vis, hadde en sen frokost kl 0930, og så hadde vi en gøy TaeKwonDo trening der vi trente litt til disco’en i kveld. Etter TaeKwonDo trening spiste vi lunch, og så var det klart for RAMBO løype. Her skulle gruppene konkurrere mot hverandre i 10 forskjellige øvelser:

  • Paintball skyting på Øystein. (En voksen hjalp dem)
  • Dartpil kasting
  • Bil trekking
  • Rive ned leder (Ole Morten)
  • Ninja løype
  • SKyting med luftgevær sammen med en voksen
  • Airhockey
  • Vannballong kasting på Ole Morten
  • Fotball og basket
  • Stafett

Mange gøye bilder og videoer fra dette 🙂

Etter dette var det Tacos til middag, og det slo veldig bra an. Så lagde gruppene underholdning til kvelden, og de lekte ute en stund. På underholdning kåret vi vinner av Ghost Night og Rambo løype, og så holdt gruppene underholdning. Kjempegøy! Så fikk alle diplomer for deltagelse for leiren. Etter dette var det Disco, og de aller fleste var med å danset. Til og med Terje 😉

Vi viste siste episode av Talentløse ledere, denne skal jeg legge ut på fredag. Det er en gøy videoserie lederne har laget.

Nå er klokken 2240, og de minste er på vei i seng. De største får vi vel ikke i seng før midnatt???

I morgen blir det mest pakking og rydding, og vi reiser fra Klokkarvik ca kl 1300. Da er vi på Stamina ca kl 1400.

Dette er siste reisebrev for denne gang; vi har kost oss kjempemye!!! Fint vær, greie unger og mye gode opplevelser.

Takk for denne gang 🙂

 

Onsdag 28. juni:

De minste våknet ikke før rundt 8 i dag, så vi vekket ikke de største før kl 0915. Stadig like gøy for de minste og John Helge, men ikke så gøy for de som blir vekket 😉

Som vanlig var det frokost og så TaeKwonDo trening. I dag var det chips og snope stafett på treningen, og det slo skikkelig an 🙂 Etter lunch var det 21 grader og strålende sol, så vi gikk og badet i dag også. Det var helt nydelig, og til og med John Helge badet! Vi koste oss med frukt og saft før vi gikk tilbake til leiren, og da hadde vi pølser, karbonader og potetstappe.

Etter middag lekte alle ute, og vi satt på en film i sekstiden. Etter filmen lekte alle ute igjen frem til kvelds, og så sa vi at de minste måtte legge seg.

Men så: GHOST NIGHT – Skikkelig skummelt!!!

Dette er et spill dere alle skal finne 5 markører som har gjemt seg rundt på området. De forskjellige markørene har forskjellige tegn som X, runding, firkant, trekant, stjerne etc etc. Når man finner en markør tegner denne tegnet sitt på armen din. Når du har 4 tegn er du ferdig, men det er ikke så lett å få alle… Det er nemlig to spøkelser som jager rundt, og når et spøkelse tar deg krysser han over alle tegnene dine. Så må du begynne på nytt. I tillegg er det slik at man må inn til et hellig orakel og svare på spørsmål hvis man har alle tegnene. Her er det i tillegg lett å bli litt skremt, i et helt mørkt rom, med masse rare lyder… Svarer man feil, så krysser orkalet ut alle tegnene… Det var ingen som klarte å komme gjennom orakelet på første forsøk. Eksempel på spørsmål er «hvor mye veier en voksen svale helt nøyaktig», «hvor mange liter vann er det i nordsjøen» osv osv. De fleste klarte å komme gjennom på andre forsøk, men da var det enklere spørsmål som f.eks «Hvor mange armer har et menneske»… Har lagt ut noen få bilder, og litt video. Nå er de minste på vei i seng, blir spennende å se om vi får de til å sove…
I morgen venter en spennende dag. Da er det trening, ramboløype med Paintball, underholdning og disko.

Koser oss fortsatt, masse nye bilder og videoer i dag også ?

Tirsdag 27. juni:

Ai ai ai for en dag 🙂 De minste våknet i 7 tiden, men det ble ikke balluba der inne før i 0730 tiden. Så da fikk de litt frokost inne, og da lekte de fint en times tid. Da kom høydepunktet på dagen, i hvert fall for de minste : Vekke de på storerommet! Tradisjonen tro skjer det vet at John Helge setter på høy musikk, gjerne Arne Bendiksen. Så løper de minste rundt og hopper på madrassene til de store. Veldig gøyt!

Etter frokost var det TaeKwonDo trening ute, og i dag var det jente-lederne som hadde treningen. Masse gøye øvelser og gøy trening. Det var blå himmel og sol, så etter lunch gikk vi på stranden for å bade. Det var bare 14 grader og en del vind, så det kjentes litt kaldt ut selv om det var sol. Heldigvis var det mindre vind der vi skulle bade, så da ble det helt grei temperatur. De aller fleste badet, selv om John Helge synes det var alt for kaldt. Det føltes ikke så veldig varmt der i solen, men utfra en del solrøde fjes ser vi at solen virker. Så i morgen blir det obligatorisk solkrem på alle mann! Etter at vi badet grillet vi pølser til middag, og spiste masse popkorn.

Da vi kom tilbake til leiren var det snopesalg, og de aller fleste har lekt og kost seg ute i solen i hele ettermiddag og kveld. Veldig kjekk dag i fineværet, og i morgen skal det bli varmere. Vi gleder oss!

Kl er nå 2150, og vi prøver nå å få de minste til å sove…

 

 

Mandag 26. juni:

Vi ankom Klokkarvik ca kl 1000, og da var det fint og opplett, men litt kaldt. Vi delte opp i grupper med en gang, og så hadde vi en rekke aktiviteter som alle gruppene måtte gjennom:

Alle forteller litt om seg selv til gruppen
Alle velger et kallenavn
Gruppen velger et gruppenavn
Lage litt underholdning til kvelden
Gjennomgang av regler for leiren
Innlevering av mobiler og medisiner på kjøkkenet
Gjennomgang av plikter angående kjøkken, rydding etc
Besøk i snopekiosken, innlevering av penger. (Slik at ikke noen mister noe)
Merking av drakter og klær for de som ikke hadde gjort det
Lage en sang til underholdningen i kveld.

Kl 1200 var det lunch, og som vanlig gikk det en del nugattiskiver 😉 Etter lunch var det TaeKwonDo trening inne, og vi delte opp i grupper slik at det ble plass til alle. Kl 1600 var det middag, og kjøttdeig og makaroni var en hit hos de fleste. Det var tydelig at treningen ga god apetitt!

Etter middag kom dagens mest populære aktivitet: SNOPESALG! Vi har en regel på leiren, og det er at det er lørdag hver dag 🙂 Det setter barna veldig stor pris på!!! Det var fortsatt litt kaldt etter snopesalget, så da satt vi på en film. Den god gamle Stuart Little var kjempepopulær, og både små og store barn fikk med seg den…

Etter film var det underholdning. Det ligger en del videoklipp fra dette på samme stedet som bildene. Mange gøye innslag her 🙂

Nå er det heldigvis opplett, og mange gikk ut for å spille fotball og leke. Noen ble igjen inne for å se på film…

Skikkelig fin gjeng vi har med oss, og vi koser masse 🙂