Prøvetime

Godt å se at du vurderer å begynne hos oss! Vi kan forsikre deg at du eller ditt barn vil bli tatt godt i mot. For å bevise dette for deg, tilbyr vi altså 1 uke med ubegrenset og uforpliktene trening. Prøvetiden starter fra første treningsdag, og varer en uke. Dette gir deg og ditt barn en god anledning til å få en følelse av hvordan miljøet er, hvordan treningsformen passer deg, og om du får tid til å presse det inn i en ellers hektisk hverdag.

5 gode grunner for å starte treningen hos oss:

  1. Vi er profesjonelle, i flotte lokaler, med et svært godt treningsmiljø. Hos oss er det store sjanser for at både store og små passer inn allerede fra dag én.
  2. Vi har pedagogisk riktig oppbygd utviklingstrapp. Det vil si at man til enhver tid lærer den mengde pensum man er i stand til å lære, avhengig av alder og nivå i treningen. Du risikerer altså ikke å «falle av lasset» dersom du ikke har noen kampsporterfaring fra før, eller dersom ditt barn er svært ungt.
  3. Vi har treningstilbud for hele familien! Vi har konseptet «Mini-Ninja» for de minste mellom 5 og 7 år, taekwondoklasser for barn mellom 7 og 12 år, og et variert tilbud til ungdom og voksne. Vår familierabatt gjør at man ikke blir ruinert bare fordi man ønsker at hele familien skal kunne trene sammen! 🙂
  4. Hos oss er det ingen loddsalg, kakebaking eller dugnad. Du trenger ikke være redd for at du må stille som trener, eller at du må kjøre til kamper hver helg.
  5. Uansett nivå, vil du merke en vesentlig økning i både kroppsform og energinivå!

Det beste å gjøre for å starte, er å komme innom!

Trenger du mer informasjon? Telefon: 965 09 524 · E-post: post@tkd.as